Tandarts en Mondhygiënistenpraktijk De Hoef in Alkmaar

Nieuwe patiënten

Bij Tandarts en Mondhygiënistenpraktijk De Hoef kun je als nieuw patiënt altijd terecht. Je komt niet op een wachtlijst, vaak kun je zelfs dezelfde week nog langskomen. Is er spoed bij? Bij Praktijk De Hoef wordt er tijd voor je vrij gemaakt. Je bent hier altijd van harte welkom.

Als nieuw patiënt word je een vragenlijst overhandigd. Hier vul je in wat je allergieën zijn en of je bang bent voor de tandarts. Ook vraagt men bij deze deskundige maar vooral vriendelijke praktijk naar je voorgaande behandelingen.

Heb je in het verleden een slechte ervaring opgedaan bij een andere tandarts, dan wordt hier rekening mee gehouden. Ook wordt er in de digitale patiëntenkaart duidelijk bij geschreven wat je allergieën zijn dan wel andere notities die iedereen in de praktijk dient te weten.

Angst voor de tandarts

Heb je voorheen een vervelende ervaring opgedaan bij een andere tandarts? Bij Tandarts en Mondhygiënistenpraktijk De Hoef word je uitstekend opgevangen en begeleid. Je hoeft je ook nergens voor te schamen en er wordt oprecht naar je persoonlijke verhaal geluisterd. Binnen de gemoedelijke sfeer wordt gespeeld met humor, dat een uitzonderlijk goede combinatie vormt voor een welkom gevoel.

Deskundigheid

Naast vriendelijk, gemoedelijk en oprecht zijn alle medewerkers van Tandarts en Mondhygiënistenpraktijk De Hoef deskundig. Regelmatig volgt men een opfriscursus of bezoekt speciale leerdagen.

Als bezoeker van de praktijk merk je al snel hoe betrokken de medewerkers omgaan met je vraag. Weet men het antwoord niet zelf, dan vindt men deze bij een collega. Daarnaast wordt gewerkt met de meest moderne technieken ten aanzien van verdovingen, vullingen, röntgenfoto’s en kronen.

Heb je eenmaal een afspraak staan, dan word je op de voorlaatste dag geattendeerd middels e-mail en/of sms.