Swart Natuursteen in Alkmaar

Respectvol In Memoriam

Tijdens een bezoek aan Swart Natuursteen in Alkmaar wordt een ieder volledig verrast wat er allemaal aan assortiment te vinden is. Het is al niet de normaalste zaak van de wereld om een grafsteen uit te zoeken. Maar hoe de ontvangst is bij dit bedrijf en vooral het respectvol omgaan met zowel de eventuele wensen van de overledene als die van de nabestaande, dat is echt voortreffelijk.

Een ieder wordt welkom geheten in dit grote bedrijf met veel verschillende ruimten. De ontvangstruimte bevindt zich schuin tegenover de werkruimte met hoog plafond. In de werkruimte worden de gesteentes verzameld die aangepast of bijgeschaafd moeten worden, zodat deze uiteindelijk zullen voldoen aan de wensen van de betrokkenen.

Voorbeelden

Niemand denkt graag aan de dood, maar het is altijd verstandig er op een gegeven moment toch over na te denken. Zo zijn er bij Swart Natuursteen al tal van voorbeelden te vinden en dit is niet alleen terug te vinden in de vorm van een grafsteen. Want van steen valt meer te maken dan alleen een gedenksteen. Al zijn daar ook talloze vormen voor te bedenken.

Wat er nog meer van graniet te maken valt is bijna niet voor te stellen, totdat er een bezoek heeft plaats gevonden aan dit bedrijf dat beslist respect verdient. Ook kan er worden gewerkt met glas. Naast het maken en repareren van steen, verzorgt Swart Natuursteen het schoonmaken en vernieuwen van de gedenkstenen. Werkelijk de moeite waard voor een bezoek!