Review: Club Pellikaan

Club Pellikaan is een sportschool, gevestigd in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg. Op de website is te lezen dat ze meer zijn dan een sportschool. Maar hoe uit zicht dat?

Veel keuze

Naast fitness, wat je vooral verwacht bij een sportschool, biedt Club Pellikaan nog veel meer. Ze hebben meerdere zalen voor groepslessen en een spinningzaal, waar iedere ochtend, middag en avond meerdere lessen worden gegeven. Ook in de fitnesszaal worden groepslessen gegeven, bijvoorbeeld een de crosstrainer of buikspieroefeningen op de mat. Daarnaast gaan er groepen naar buiten voor bijvoorbeeld hardlooptraining.

Racketclub

Verschillende locaties van de club hebben een racketclub. Hier kunt je tennissen en squashen. Tennisbanen bevinden zich zowel binnen als buiten. Ook tafeltennis behoort tot de mogelijkheden.

Tijd voor ontspanning

Ook kun je ontspannen bij Club Pellikaan. Je vindt er een zwembad, sauna, stoomcabine en zonnebank. In de zomer kun je lekker zonnen op een ligbed. Het horecagedeelte maakt verse shakes en gezonde salades.

Kinderclub

Elke Club heeft een kinderclub, waar je je kinderen kunt onderbrengen terwijl je sport. De kinderclub organiseert leuke en gezonde activiteiten voor kinderen, bijvoorbeeld circuslessen die worden afgesloten met een voorstelling voor de ouders.

Club Pellikaan biedt allerlei sporten en activiteiten aan, zodat je altijd veel keuze hebt. Verder zijn alle abonnementen All-In, wat betekent dat je overal gebruik van kunt maken, zo vaak als je wilt.

Club Pellikaan
www.clubpellikaan.nl