Je eigen boek uitgeven via Pumbo.nl

Wanneer je op een gemakkelijke en voordelige manier je eigen boek wilt uitgeven, is Pumbo.nl een prima website om dit te doen. De mensen achter Pumbo.nl staan voor je klaar met raad en daad, het maakt niet uit wat je vraag is. Zij helpen je met de opmaak van het boek en controleren alles nog even, stel dat jij dit allemaal zelf doet. Ook maken zij naar aanleiding van jouw ideeën en/of aangeleverde documenten de cover voor je. Zo is je boek bijna klaar voor publicatie.

Wanneer gaat het geld kosten?

Het is bij Pumbo.nl niet nodig om vooraf allerlei kosten te betalen. Pas zodra je boek klaar is voor publicatie, dan is het verstandig een proefexemplaar te bestellen. Over het algemeen zijn de kosten hiervoor niet heel erg hoog. Zodra jij bepaalt dat jouw boek echt helemaal geworden is zoals jij het wilde, dan kun je in een eigen beheerpagina aanvinken op welke manier je het boek in de verkoop wilt hebben.

Voor verkoop via het Centraal Boekhuis betaal je een extra bedrag, maar dit wordt daarna ook allemaal door Pumbo.nl geregeld. Zodra er via hun verkoopsite een boek van jou wordt gekocht, wordt dit automatisch bij je saldo bijgeschreven.