FMatch: focus op facilitair management

Er is een nieuwe speler op de recruitment-markt(werving en selectie personeel): FMatch, een wervingsbureau dat zich vooral richt op facility management. FMatch werft facilitair personeel op alle niveaus, waarbij de kwaliteit van de kandidaten de belangrijkste rol speelt.

Het bedrijf is niet alleen actief met recruitment, maar biedt bedrijven ook complete projectmanagement- en interim-oplossingen door middel van detachering. De activiteiten worden ondersteund door opleiding, training en coaching van het ingezette personeel.

Focus op facilitair management

FMatch richt zich op alle soorten ondersteunende functies, zoals bijvoorbeeld de verkoop binnendienst, maar facilitair management is het speerpunt. FMatch werkt ook met partners die aanvullend zijn in vakgebieden die grenzen aan facilitair management.

Andere werkwijze

FMatch werkt op een andere manier dan veel andere werving- en selectiebureaus. FMatch vindt kandidaten vooral via haar netwerk. De combinatie van kwaliteit en uitstraling is belangrijker dan het CV van de kandidaat. Daarnaast zijn voor FMatch de functie zelf en de bedrijfscultuur belangrijker dan de functie-omschrijving.

Nadere informatie over dit bedrijf kunt u vinden op de website van FMatch.