Help! Ik zoek een bedrijfspand in Rotterdam!

Je bedrijf is aan het uitbreiden en je zoekt naar een bedrijfspand in Rotterdam. Voordat je er een kiest, is het belangrijk je goed in te lezen hierover. Samen met je collega’s zal je ook veel sparren over de eisen waar het bedrijfspand aan moet voldoen. Met onderstaande tips ben je goed voorbereid voor het uitkiezen van een mooi plekje in Rotterdam!

Makelaar uitkiezen

Een bedrijfspand vinden in Rotterdam is niet makkelijk. Er komt veel bij kijken waar je niet eerder over hebt gehoord en er zijn veel opties. Met de hulp van een goede makelaar kom je een heel eind. Zoek op internet naar bedrijfshuisvesting Rotterdam en vergelijk een aantal makelaren met elkaar. Eenmaal gekozen, kun je met de makelaar sparren naar een mooi pand.

Locatie

De locatie van het bedrijfspand is ook erg belangrijk. Let er goed op de locatie voor iedereen toegankelijk te maken. Een bedrijfspand in de buurt van een metro, tram of trein brengt veel voordelen mee voor werknemers. Parkeergelegenheid voor werknemers die met de auto komen moet ook niet vergeten worden. Het is niet fijn als een werknemer iedere keer te laat komt, omdat er nooit plek in de buurt van de nieuwe locatie is.

Inrichting

Eenmaal een bedrijfspand gevonden is de volgende stap het indelen van het pand met de juiste spullen. Je bent niet van plan snel te verhuizen dus wil je spullen aanschaffen die lang meegaan. Je begint bij de basis zoals het uitkiezen van vloeren, denk aan vekavloeren, het verven van de muren, juiste verlichting per ruimte en ga zo maar verder.

Vergeet ook niet ruimte over te laten voor ontspanning. De werksfeer is erg belangrijk en je wilt natuurlijk dat iedereen met plezier naar werk komt. Naast een leuke eettafel is ruimte voor ontspanning en beweging onmisbaar. Je kunt binnen het bedrijf rondvragen wat werknemers willen en je kunt hierbij zelf drie opties aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan een pingpongtafel, een voetbaltafel, een borrelruimte en/of een gamekamer.

Budget

Hiervoor heb je wel een budget nodig. Stel het budget op voordat je spullen gaat vergelijken en bestellen. Maak een indicatie per product en voorkom voor grote verrassingen te staan. Vergeet ook niet te denken aan de toekomst. Komt er meer personeel? Hoeveel ruimte en spullen heeft iedere werknemer nodig? Heb je zelf een kantoorruimte nodig? Is het toegankelijk voor iedereen? Misschien is de nieuwe locatie voor een aantal werknemers een stuk verder waardoor de reiskostenvergoeding meer zal worden.

Re-integreren met Heilige Koffieboontjes

Koffie inzetten om kansarme jongeren kansen te geven in de maatschappij? Dit is uitstekend mogelijk. Begin mei 2015 is er een eigen koffiebranderij en koffiezaak opgezet in de wijk Delfshaven te Rotterdam, genaamd Heilige Boontjes. Er is veel werk verzet om de zaak van de grond te krijgen en het concept lijkt goed uit te pakken. Heilige Koffieboontjes lijkt een soort kruising tussen een echte koffiezaak en een sociale werkplaats. Bijzonder is dat Heilige Koffieboontjes draait met zo weinig mogelijk subsidie.

Koffieabonnementen
Uniek aan Heilige Koffieboontjes, is dat je een zogenaamd koffie jaarabonnement kunt afsluiten. Zo ben je het gehele jaar door verzekerd van de lekkerste koffie. Het is echter wel zo leuk om Heilige Boontjes zelf ook van een bezoek te voorzien. Er is een klein terrasje buiten en ook binnen kun je uitstekend zitten. Naast goede koffie, geniet je er ook van diverse taarten. Als je van lekkere koffie houdt, is een bezoek aan Heilige Boontjes zeker een aanrader. Je vindt Heilige Boontjes aan de Burgemeester Meineszplein 19 te Rotterdam.

Playtoday Lego Shop in Gouda

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je (klein)kinderen? Breng eens een bezoek aan Playtoday Lego Shop in Gouda. Deze winkel is in 2012 geopend door twee enthousiaste vrienden met een passie voor LEGO. Inmiddels timmeren ze flink aan de weg als succesvolle ondernemers en verwelkomen ze dagelijks mensen in hun Playtoday Lego Shop. Ze zijn het voorbeeld van mensen die van hun passie hun werk hebben gemaakt.

Betaalbaar speelgoed voor elke doelgroep

In de Playtoday Lego Shop is er betaalbaar speelgoed te koop voor elke doelgroep. Zowel jong als oud kunnen hier terecht voor een leuk cadeau. Op een interactieve wijze proberen de ondernemers contact te leggen met hun klanten. Dit gebeurt onder andere door een wisselende LEGO showroom te bouwen en er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd. Bovendien is het mogelijk om hier een kinderfeestje te organiseren. Dit kan op zowel woensdag- als vrijdagmiddag.

Een gezellig dagje uit

Wil je er een echt leuk dagje uit van maken? Dan kun je bij ’t Bakhuys aan de Markt een speciaal kindermenu bestellen voor slechts € 9,50. Leuk om met je klein(kinderen) te doen!

Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Geen punt bij Point Office Support!

office support

Als ondernemer ben je niets zonder een goede secretaresse. Daarom werkt Point Office Support vanuit het principe om ondernemers te ontzorgen. Door ondersteuning te bieden aan bedrijven in allerhande bureauzaken, kunnen er succesvolle resultaten worden behaald. Een aantal zaken waar Point Office Support voor zorgt is onder andere het aanbrengen van een structuur in de chaos. Er komt overzicht in je agenda en in je secretariaat. Je systeem wordt zo ingericht dat je effectief en efficiënt kunt werken. Mensen komen weer op de juiste plek te zitten. Binnen een kort tijdsbestek zal je bedrijf weer volledig opbloeien!

Een spin in het web

Naast het bieden van secretariaatsondersteuning, kun je bij Point Office Support ook terecht voor business dating. Het grote netwerk dat Point Office Support heeft opgebouwd, zorgt ervoor dat een opdracht aan de juiste persoon gekoppeld kan worden. Daarmee is het bedrijf een spin in het web voor freelancers en ZPP’ers. Het maakt daarin niet uit of het gaat om office support gerichte zaken of iemand die je nodig hebt voor het opzetten van een marketing campagne. Duurzaamheid staat in alles centraal en daarom wordt er gewerkt aan goede verhoudingen met klanten en bedrijven. Kortom, geen punt bij Point Office Support!

Uw bedrijf promoten met Ferdy Korpershoek

Wanneer u de trotse eigenaar bent van een eigen bedrijf, dan wilt u natuurlijk dat dit bedrijf zo goed mogelijk op de markt wordt gezet. Marketing is een essentieel onderdeel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van nieuwe klanten. Dit u kunt u op diverse manieren doen. Bijvoorbeeld door een beroep te doen op de dienstverlening van Ferdy Korpershoek uit Maassluis.

Bedrijfsvideo’s, fotografie en webdesign

Ferdy Korpershoek is een veelzijdige ondernemer die zich bezig houdt met het maken van video’s, fotografie en webdesign. Bedrijfsvideo’s zijn een absolute meerwaarde voor uw bedrijf. Maar ook het maken van foto’s voor uw website en de website zelf kunnen door Ferdy Korpershoek gerealiseerd worden. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om uzelf te verkopen aan een klant.

Betaalbare kwaliteit

Bent u op zoek naar een jonge en enthousiaste ondernemer die deze zaken voor u in orde kan maken? Kiest u dan voor Ferdy Korpershoek die een scherp tarief hanteert voor zijn kwalitatieve dienstverlening. Wenst u kwaliteit en wilt u graag resultaten zien? Ga dan voor een samenwerking met Ferdy Korpershoek en ervaar zelf hoe uw bedrijf binnen een kort tijdsbestek in the picture komt te staan.

Tinke Assurantiën uw adviseur in financiële zaken en verzekeringen

Wilt u graag een woning kopen en wilt u dat de hypotheek goed geregeld is? Of wilt u een autoverzekering afsluiten voor een nieuwe auto die u gekocht heeft? Dan kunt u bij Tinke Assurantiën uitstekend terecht. Tinke Assurantiën is een bedrijf dat gevestigd is in Barendrecht en houd zich bezig met verzekeringen, hypotheken en leningen. Voor elke tak van financiële dienstverlening kunt u bij dit bedrijf prima terecht.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Al meer dan 80 jaar is Tinke Assurantiën werkzaam binnen Barendrecht en omgeving. Het bedrijf werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor het MKB staat het bedrijf altijd paraat wanneer het gaat om bijvoorbeeld verzekeringen en het afdekken van risico’s. Een startende ondernemer kan dan ook prima terecht bij dit kantoor. Of het nu gaat om een financiering of bedrijfsmatige verzekeringen.

Een gezonde financiële toekomst

Alle adviseurs van het bedrijf beschikken over voldoende vakkennis om u van een gedegen en passend advies te voorzien. Kennis wordt actueel gehouden en daarnaast krijgt elke klant een onafhankelijk advies. Er wordt geen kans onbenut gelaten om u van dienst te zijn. Kies daarom voor de financiële dienstverlening van Tinke Assurantiën en verzeker uzelf van een gezonde financiële toekomst.

Totaaloplossing voor uw bedrijfsarchief

Bent u als bedrijf op zoek naar een oplossing voor uw archief? De Haan Archiefbeheer kan u helpen bij het digitaliseren, opslaan en vernietigen van uw bedrijfsarchief.

Digitalisering
De Haan Archiefbeheer kan uw archieven op een systematische manier digitaliseren. Het maakt daarbij niet uit of het om een oud archief of om nieuwe documenten gaat. Alle documenten worden gescand en veilig opgeslagen. U kunt uw archief vervolgens via internet inzien.

Archiefopslag
Bij de Haan Archiefbeheer kunt u uw bedrijfsarchief opslaan in een veilige opslagruimte die voldoet aan alle wettelijke eisen. Zo zijn uw documenten goed beschermd tegen bijvoorbeeld vocht, hoge temperaturen of ongedierte. Via een digitaal systeem dat werkt met barcodes is uw archief gemakkelijk te doorzoeken.

Vernietiging
De Haan Archiefbeheer kan ook de vernietiging van oude bedrijfsarchieven voor u regelen en u advies geven over wettelijke bewaartermijnen. Uw documenten worden zo volgens de regels vernietigd en komen niet op straat te liggen.

Wilt u weten wat de Haan Archiefbeheer voor u kan betekenen, neem dan eens een kijkje op de website.

Goed drukwerk zorgt voor goede uitstraling

Als ondernemer is het belangrijk om professioneel voor de dag te komen. Goed drukwerk draagt daar aan bij. Een witte enveloppe en saai briefpapier komen niet leuk over, een met je logo bedrukte enveloppe en briefpapier dragen bij aan een goed imago. Drukzo drukkerij kan je helpen met je drukwerk. Online enveloppen laten bedrukken is geen probleem voor Drukzo, evenals als je andere drukwerk.

Bij Drukzo kun je terecht voor allerlei soorten drukwerk, banners, spandoeken, kaarten en nog veel meer. Met Drukzo is je drukwerk zo geregeld. Online aanleveren, bestellen en de laagste prijs betalen. Wat wil je nog meer, kijk snel bij Drukzo voor meer informatie.

Kratz software op maat

Kratz Business Solutions in Capelle aan den Ijssel zorgt voor software op maat. Zoek je een systeem om je voorraden optimaal te beheren of een relatiebeheer programma om de ideale relatie met je klanten te kunnen onderhouden. Of zoek je die software die je nergens kunt vinden, dan kan Kratz je verder helpen.

Maatwerk software is de oplossing voor uw onvindbare software. Heeft u een idee, ga hiermee dan naar Kratz en kijk wat ze voor u kunnen doen.