Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

De specialist voor intern transport

Pallettruck Twente is de specialist op het gebied van intern transport in Hengelo en omgeving. U kunt hier terecht voor diverse interne transportmiddelen, zoals:

  • Handpallettrucks
  • Heftafels
  • Schaarhoogwerkers
  • Schaarplateauwagens
  • Stapelaars
  • Veeg- en zuigmachines
  • Weegsystemen

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Pallettruck Twente of contact opnemen:

Pallettruck Twente
Hassinkweg 33
7556 BV Hengelo

info@pallettrucktwente.nl
TEL:074-2507089
FAX:074-2507160

Een heerlijk bed!

In Hardenberg zit handelsonderneming Hoorn en daarbij hoort Partnerslaapsystemen.nl. Partnerslaapsystemen is de ideale winkel voor het kopen van een bed. De jarenlange ervaring van eigenaar Jan Hoorn zorgt ervoor dat het aanbod aan matrassen en bedden uitstekend is en u zich optimaal kunt laten adviseren over het juiste bed.

Partnerslaapsystemen.nl heeft tevens een showroom in Hardenberg van ruim 1000 vierkante meter. Hier kunt u alle matrassen op uw gemak bekijken en uitproberen. U mag zelfs 14 dagen proefslapen om het matras echt goed uit te kunnen proberen. Wanneer u online bestelt, wordt de bestelling gratis bij u thuis bezorgd.

U kunt voortaan optimaal slapen met Partnerslaapsystemen!