Ki-Medicine, de perfecte Shiatsu praktijk in Alkmaar

Een warm en neutraal welkom
Allereerst wordt vriendelijk welkom geheten in de praktijk aan huis bij mevrouw Garst aan de Laan van Brussel 74 in Alkmaar. Op haar website http://www.ki-medicine.nl/index.html beschrijft zij in duidelijke woorden wat Shiatsu inhoudt. Naast therapie aan huis geeft zij trainingen.

Boven in de zolderkamer bevindt zich haar ontspanningsruimte, rustgevende muziek klinkt uit de eenvoudige cd-speler en er ligt een groot matras op de grond. De ruimte is licht, de geur neutraal. Hier wordt het ontspannen gevoel niet beïnvloed door eventuele wierook of kaarsen.

Erin meegaan en loslaten
Ondanks de beschrijving is Shiatsu in het geheel niet zweverig. Ook mag u gewoon uw kleding aanhouden, echter wordt wel gemakkelijk zittende kleding geadviseerd. Het is soms even doorzetten en meegaan in de ademhalingsoefeningen maar daarna is het een en al ontspannen en laat u alles los.

Mevrouw Garst ziet iedereen als individu, tijdens het eerste bezoek noteert zij het een en ander en de andere keren luistert zij intens naar alle ontwikkelingen. Een behandeling bij Ki-Medicine doet een ieder goed. Kosten per keer zijn € 55,= en worden veelal vergoed door de verzekering.

Fietsenspeciaalzaak Paul Harder in Alkmaar

Goede bereikbaarheid

Fietsenspeciaalzaak Paul Harder in Alkmaar is allereerst uitstekend bereikbaar voor zowel automobilisten als bestuurders van een fiets. Er is een ruime parkeergelegenheid aanwezig en meerdere plekken om fietsen te stallen. De winkel is gevestigd nabij andere winkels waaronder een supermarkt.

Veel mensen in de wijk Daalmeer weten van de aanwezigheid van deze fietsenspeciaalzaak. Daarnaast is Paul Harder een bekende naam in Alkmaar, daar hij eerder een winkel elders in deze Noordhollandse stad heeft gehad. Een fietsenspeciaalzaak was ook al eerder op dezelfde plek gevestigd.

Betaalbare service

Ook aan klanten met een kleinere beurs wordt een uitstekende service geboden. Er staan tweedehands fietsen te koop en er is continue voordeel te vinden. Via de webshop is het één en ander te bestellen en door de medewerkers wordt met de klant meegekeken en gedacht over het gewenste artikel.

De algehele uitstraling van de winkel en de medewerkers is niet per se om het verkopen, maar mensen die eenmaal een bezoek aan fietsenspeciaalzaak Paul Harder hebben gebracht, komen graag nog eens terug. Naast de prima bereikbaarheid is de betaalbare service vanzelfsprekend van harte meegenomen!

 

Bron afbeelding: paulharder.nl

Reïntegratiebureau My key to work

professionals

Het Reïntegratiebureau My key to work is gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland. De bedrijfsnaam is ontstaan door de bijnaam van eigenares Maaike, My key. Zij staat daadwerkelijk voor en achter haar cliënten, is recht door zee en geeft van tevoren duidelijk aan of zij denkt of de door de cliënt gewenste doelen haalbaar zijn. Ook vertelt zij in welke vorm zij deze doelen dan zal willen bereiken, het gaat hier – net als bij de meeste andere bureaus – ook voornamelijk om de eigen regie.

Mevrouw Maaike Koorn is een gedreven persoonlijkheid die kennis van zaken heeft en beweeglijk is in haar ontwikkeling. Zij staat open voor nieuwe uitdagingen en denkt graag mee met de persoonlijke wensen van de cliënt.

Specialisaties

Naast het feit dat Maaike Koorn zeer deskundig is op het gebied van jobcoaching en -hunting, heeft zij een ruime ervaring in werken met kwetsbare mensen en mensen die te maken hebben met (hoog)gevoeligheid, adhd, add en stressgerelateerde klachten.

Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Launchdesk

Wil je graag werken met andere ondernemers om je heen? Dan kun je bij Launchdesk uitstekend terecht. Dit bedrijf verhuurt diverse werkplekken via verschillende kantoren. Je kunt hier een werkplek huren op de mooiste kantoren, inclusief een kortlopend contract. De werkplekken worden verhuurd door het gehele land en zijn de perfecte werkplekken voor onder andere freelancers, ZZP’ers en startende ondernemers.

Bijzondere werkplekken met de typische kenmerken van Launchdesk

Elk kantoor van Launchdesk heeft zijn eigen charme. Zo kijkt het ene kantoor uit over het park, terwijl een andere werkplek uitkijkt over het water. Bij elke werkplek gelden echter dezelfde typische kenmerken. Dat betekent dat je altijd beschikt over een eigen ruimte, dat de sfeer er goed en gezellig is, faciliteiten uitstekend geregeld zijn en dat je altijd te maken hebt met flexibele voorwaarden. Kortom, wanneer je op zoek bent naar een flexibele en gezellige werkplek, dan zit je bij Launchdesk uitstekend op je plek.

FMatch: focus op facilitair management

Er is een nieuwe speler op de recruitment-markt(werving en selectie personeel): FMatch, een wervingsbureau dat zich vooral richt op facility management. FMatch werft facilitair personeel op alle niveaus, waarbij de kwaliteit van de kandidaten de belangrijkste rol speelt.

Het bedrijf is niet alleen actief met recruitment, maar biedt bedrijven ook complete projectmanagement- en interim-oplossingen door middel van detachering. De activiteiten worden ondersteund door opleiding, training en coaching van het ingezette personeel.

Focus op facilitair management

FMatch richt zich op alle soorten ondersteunende functies, zoals bijvoorbeeld de verkoop binnendienst, maar facilitair management is het speerpunt. FMatch werkt ook met partners die aanvullend zijn in vakgebieden die grenzen aan facilitair management.

Andere werkwijze

FMatch werkt op een andere manier dan veel andere werving- en selectiebureaus. FMatch vindt kandidaten vooral via haar netwerk. De combinatie van kwaliteit en uitstraling is belangrijker dan het CV van de kandidaat. Daarnaast zijn voor FMatch de functie zelf en de bedrijfscultuur belangrijker dan de functie-omschrijving.

Nadere informatie over dit bedrijf kunt u vinden op de website van FMatch.

Raamdecoratie en zonwering online bestellen

Als je op zoek bent naar raamdecoratie of zonwering ben je bij Internetzonwering.nl aan het juiste adres. Ze beschikken over een ruim assortiment voor een goede prijs. Of je nu lamellen of buitenzonwering wilt, alles is mogelijk.

De zonwering en raamdecoratie van internetzonwering.nl is eenvoudig te bestellen. Meet de plaats waar de raamdecoratie moet komen hangen op met behulp van de meetinstructie op de site. Kies je kleur en bediening en bestel heel eenvoudig online. Twijfel je nog over de kleur, dan kun je gratis kleurstalen bestellen via de website.

Hoogwaardige verpakkingsmachines

Audion te Weesp levert hoogwaardige verpakkingsmachines, van een handmatige sealer tot een volautomatische verpakkingsmachine. Met de machines van Audion kunt u nagenoeg alles vacuüm verpakken, zowel food als non-food producten. De machines kunnen aangepast worden aan uw specifieke wensen. Voor meer informatie over een sealer van Audion kunt u terecht op de website.

Specialist in spuitgieten

In Amsterdam is één van de weinige spuitgietbedrijven van Nederland gevestigd, Metron. Metron beschikt over 400 tons spuitgietmachine, waarmee het productgewicht kan oplopen tot 1,6 kg. De spuitgietproducten kunnen bovendien tegen zeer scherpe tarieven vervaardigd worden, doordat de kunststof matrijzen in China gemaakt worden. Alles is mogelijk! Kijk voor meer informatie op www.metron.nl.

De partner voor een BHV of AED cursus

In Haarlem is Medi-Select gevestigd, de partner voor een cursus preventie in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan een BHV cursus, AED opleiding en cursussen brandbestrijding en ontruiming. Ze kunnen tevens ondersteuning bieden bij het opzetten van een bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan en advies op maat over de beste aanpak voor uw bedrijf.

De veiligheidsdeskundigen van Medi-Select kunnen u op allerlei mogelijke manieren van dienst zijn. Kijk op de website van Medi-Select voor meer informatie.