Trends op het gebied van verpakkingen

Trends op het gebied van verpakkingen

Een verpakking is allang niet alleen maar functioneel, een verpakking zorgt echt voor een upgrade van een product. We zetten in deze blog de 3 belangrijkste trends op het gebied van verpakkingen op een rijtje: duurzaamheid, gepersonaliseerde verpakkingen en de verpakking als cadeau.

Trend #1: duurzaamheid


Zoals in vele andere branches zien we ook op het gebied van verpakkingen een steeds grotere vraag naar duurzame alternatieven. Belangrijke thema’s zijn herbruikbaarheid, recycling en het gebruik van materialen die minder schadelijk zijn voor het milieu. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan houten wijnkisten die voorzien zijn van het FSC-keurmerk en verpakkingen op maat, zodat er geen sprake is van loze ruimtes bij de verzending van een product. Wist je bijvoorbeeld dat karton tot wel zeven keer te recyclen is tot nieuwe dozen? Zeker door de enorme groei in het aantal verpakkingen wereldwijd, is deze trend ook gelijk een noodzaak voor de branche.

Trend #2: gepersonaliseerde verpakkingen


Een kartonnen doos met een wit etiket? Dat kan natuurlijk een stuk beter. Verpakkingen lenen zich namelijk uitstekend voor personalisatie. We zetten enkele voorbeelden voor je op een rijtje:
• Toevoegen van een logo;
• Toevoegen van een foto;
• Toevoegen van een persoonlijke boodschap;
• Bedrukken van een wijnkist;
• Wijnfles met een persoonlijk etiket;
• Bedrukte tape;
• Gepersonaliseerde etiketten;
• En nog veel meer!

Zo kan je bijna alles personaliseren: van alleen de tape tot de complete opdruk van een flesverpakking.

Trend #3: de verpakking als cadeau

Tot slot trend 3 van deze blog. We zien dat verpakkingen steeds meer een onderdeel worden van een cadeau. Zo zijn er mooie wijnfleszakken, handige icebags, kwalitatieve houtkisten en blikken. Ben je zelf op zoek naar een verpakkingsoplossing voor jouw producten? Emkapak Verpakkingen is de specialist op het gebied van geschenkverpakkingen. Van verzenddozen voor bier tot wijnfleskisten! Bekijk hier de flesverpakkingen bij Emkapak.

Meer succes dankzij goed UX design

Meer succes dankzij goed UX design

De klant is heden ten dage vooral online te vinden en daar moet je als ondernemer dus ook aanwezig zijn. Alleen aanwezig zijn is echter natuurlijk niet genoeg. Je moet de klant ook echt iets kunnen bieden. RIFF kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld door het UX design van jouw website of app te verzorgen. Zo kan je zorgen dat de klant altijd direct weet waar hij moet zijn en wat hij daar gaat vinden. De kracht hiervan mag je natuurlijk niet onderschatten. Daarom zijn de volgende zaken van groot belang. Verzorg je deze goed, dan kan je er zeker van zijn dat je succes zal hebben.

Direct duidelijk

Als er iets belangrijk is om je klant vast te houden, dan is het wel dat alles direct duidelijk moet zijn. Wanneer het over een website of app gaat, dan moet de klant bijvoorbeeld niet hoeven zoeken waar hij heen moet. Om het juiste design te verzorgen is het handig om een ux designer in te schakelen. Die kan je erbij helpen om deze gemakkelijke route uit te stippelen. Het voordeel hiervan spreekt natuurlijk voor zich. Dit is eigenlijk niet anders dan in een fysieke winkel het geval was. Als de klant weet waar hij moet zijn, dan is de kans op een aankoop groter.

Stap voor stap

Uiteindelijk moet je het zien als het uittekenen van en plattegrond. Zeker wanneer je verschillende diensten aanbiedt is het belangrijk om deze goed op orde te hebben. Je wilt immers zoveel zaken als mogelijk doen. Zonder dat daarbij de verschillende doelgroepen elkaar in de weg komen te zitten. Dit kan behoorlijk lastig zijn. Zeker wanneer er overlap tussen diensten of producten bestaat. Juist om die reden is het goed om te zorgen dat de website en de app geoptimaliseerd zijn. Dit zorgt ervoor dat de klant sneller geneigd zal zijn om te doen wat jij ervan wenst.

Conversies

Wat jij van de klant wenst is natuurlijk een conversie. Dit kan een directe aankoop zijn, of bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte. Dit gebeurt vrijwel altijd direct online. Daarom is het belangrijk om de klant direct te leiden naar de plek waar de offerte aan te vragen is of waar de dienst of het product af te nemen zijn. Hoe beter je dit organiseert, hoe meer conversies. Hoe meer conversies, hoe hoger de omzet. Uiteindelijk is het zo simpel. Daarom is het dus ook belangrijk om er een professioneel oog naar te laten kijken. Dit is de grootste kans op succes.

Letselschade berekenen – Hoe doe je dat?

Heb je te maken (gehad) met letselschade? Dan heb je recht op goede en deskundige begeleiding. Juist na letselschade wil je het gevoel terug krijgen dat je je leven weer in eigen hand hebt. Dit is te realiseren door een vergoeding voor letselschade te berekenen. Hoe bereken je het letselschadebedrag en wat zijn aandachtspunten waar je extra op moet letten?

Wat is letselschade?

Letselschade is schade die jou lichamelijk of geestelijk wordt toegebracht. Er zijn diverse oorzaken waardoor je letselschade kunt oplopen. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn die je oploopt na een mishandeling, seksueel misbruik, een arbeidsongeval of diverse andere gebeurtenissen. Door het meemaken van letselschade kan je leven voorgoed veranderen. Het is een ingrijpende gebeurtenis die bepalend kan zijn voor de rest van je leven. Gelukkig kun je hier iets aan doen.

Wanneer kun je aanspraak maken op een vergoeding bij letselschade?

Is er iemand die aansprakelijk kan worden gesteld bij letselschade? Zo ja, dan kun je aanspraken op een letselschade vergoeding. Dit kan onder andere het geval zijn bij een medische misser van een arts, een veroorzaker van een ongeval of iemand die jou lichamelijk of geestelijk geweld heeft toegebracht. Of je nu te maken hebt met materiële schade of immateriële schade, een financiële vergoeding kan de pijn enigszins verzachten.

Schakel een advocaat in bij letselschade

Een letselschade advocaat biedt hulp bij het berekenen van de letselschade vergoeding. Deze persoon is gespecialiseerd in het berekenen van letselschade en kan je daarom ondersteuning bieden bij het aanspraak maken op een schadevergoeding. Uiteraard brengt het inschakelen van deze advocaat kosten met zich mee. Als je slachtoffer bent van letselschade, hoef je deze kosten bijna nooit zelf te betalen, maar de partij die aansprakelijk is/wordt gesteld. Dit is vastgelegd in de wet. Er zijn verschillende advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade, zoals Kessels Advocaten. Neem gerust contact met ze op een letselschade advocate van Kessels in te schakelen.

Win meer informatie in en maak een afspraak

Uiteraard kun je altijd een afspraak maken met een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade als je meer wilt weten over letselschade en een eventuele vergoeding. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend en vertrouwelijk. Zeker als je met het idee rondloopt dat je recht hebt op een schadevergoeding, kun je dit laten onderzoeken door een advocaat die hierin is gespecialiseerd.

Boeijend Huys – het alternatief voor het verpleeghuis

Ben je op zoek naar een verpleeghuis voor een dementerende vader of moeder? Wellicht is het Boeijend Huys dan iets voor jou. Dit is een kleinschalige particuliere woonvoorziening en het alternatief voor het verpleeghuis. Hier kunnen ouderen worden opgenomen met geheugenproblematiek zoals dementie en alzheimer. Deze BV is op 1 april 2013 geopend en sindsdien een groot succes. De mensen wonen er met veel plezier en krijgen dagelijks verzorging van vaste medewerkers. Deze vertrouwde gezichten bieden cliënten veiligheid en zekerheid.

De kleinschaligheid en huiselijkheid van het Boeijend Huys

Alle bewoners van het Boeijend Huys in Tilburg beschikken over een eigen kamer. Wel is er een gezamenlijke woonkamer en een heerlijke tuin waar de mensen kunnen zitten. De kleinschaligheid en huiselijkheid zijn kenmerkend voor het Boeijend Huys en nog steeds is het bedrijf groeiend. Wil je eens langskomen of een afspraak maken? Je kunt zowel persoonlijk langsgaan in Tilburg als telefonisch of per e-mail contact opnemen. De directie staat 24 uur per dag voor je klaar en kan je helpen met het beantwoorden van al je vragen over deze bijzondere woonvoorziening.

Het Tempeltje

 

Een consult in Het Tempeltje in Rosmalen kan je op weg helpen, belangrijke levensinzichten opleveren, blokkades opruimen en jezelf innerlijk tot rust brengen. Allemaal belangrijke zaken om vitaal en met meer plezier door het leven te gaan. Zo’n consult is een coachingsvorm. De cliënt krijgt meer inzicht in hoe hij of zij in het algemeen functioneert en brengt hem of haar beter in balans. Cliënten in Het Tempeltje kunnen van alle leeftijden zijn.

Technieken
Er worden een aantal technieken gebruikt tijdens een consult, maar niet alle technieken komen allemaal elke keer aan de orde. Het gaat bijvoorbeeld om:

 • Lezen van tijdlijnen
 • Ontspanningsoefeningen
 • Regressies
 • Lezen van het energetisch veld, op diverse niveaus
 • Communicatietraining
 • Spel en beweging

Teleseminar
Bij een teleseminar wordt de telefoon ingezet voor healing en het energiewerk. Het is een krachtige werkvorm, waarbij de cliënten een bewust en voelbaar effect ervaren. Het teleseminar duurt ongeveer 45 minuten en zit vol met oefeningen, uitleg, meditatie, visualisaties en overdracht van energie.

Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Specialist in manchetten en compensatoren

Euro-Manchetten is al meer dan 30 dé specialist op het gebied van manchetten en compensatoren, flexibele verbindingen en aanverwante producten. Een specifieke en specialistische branche, wat ze juist zo sterk maakt. Ze produceren namelijk alles in eigen huis en het kan volledig op maat gemaakt worden. Ze kunnen bovendien op korte termijn leveren!

De producten van Euro-Manchetten

 • Binnen het productenaanbod van Euro-Manchetten zijn 10 productgroepen te onderscheiden:
 • flexibele verbindingen
 • luchtverdeelslangen
 • filterslangen
 • filterpatronen
 • zakkenfilters
 • flensbeschermers
 • vouwbalgen
 • beladingsbalgen
 • pakkingen
 • weefsel-, rubber- en metaalcompensatoren

Dit brede leveringsprogramma zorgt ervoor dat ze de ideale partner zijn, alles is mogelijk!

 

Tuinhuisjescentrum.nl

Wil je wat extra ruimte in je tuin om dingen op te slaan of wil je bijvoorbeeld extra werkruimte creëren , denk dan eens aan een tuinhuis. Je kunt hiervoor onder andere terecht bij van de Munckhof in Neerkant. Op hun website  tuinhuisjescentrum.nl vind je een groot assortiment aan tuinhuisjes. Ze bieden daarnaast ook veel andere producten zoals pergola’s en schuttingen.

Het tuinhuisje is allang niet meer het saaie hutje in de tuin om tuinspullen in op te bergen, tegenwoordig is er veel meer keuze. Denk hierbij aan tuinhuisjes met een overkapping eraan of huisjes met verticale planken in plaats van horizontale planken. Dat geeft een heel leuk effect.

Wil je echt totaal iets anders, dan ben je bij tuinhuisjescentrum.nl ook aan het goede adres, ze kunnen namelijk ook uw huisje of schuurtje op maat maken voor u. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, kijk dan eens op de website www.tuinhuisjescentrum.nl.

Garant Payrolling

Vraagt u zich ook af hoe u ervoor kunt zorgen dat u wat van uw administratieve zaken uit handen kunt geven? Het kan door middel van Payrolling. Daarbij besteed je bepaalde taken uit aan een ander bedrijf, een zogenoemd Payroll bedrijf.

Wat is Payrolling nou precies?

Bij payrolling wordt het payroll bedrijf “juridisch”de werkgever van uw personeel. Je personeel komt er eigenlijk op de “Payroll”te staan. Het bedrijf neemt dan als het ware uw werknemers over en zorgen ervoor dat ze hun salaris uitbetaald krijgen. Volgens uw eigen afspraken. Je kunt gewoon zelf mensen aannemen of ontslaan en de hoogte van de salarissen bepalen en je voert nog steeds zelf belangrijke gesprekken. De Payroller neemt de lastige taken op zich zoals het opstellen van contracten en het doorvoeren van CAO wijzigingen.

Garant Payrolling
Garant Payrolling in Veghel is een voorbeeld van een dergelijk payroll bedrijf. Garant kan voor u de taken uit handen nemen. Ze bieden de laagste prijs voor payrolling van Nederland. Wilt u meer weten, neem dan contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. www.garantpayrolling.nl

garant

Bove Draadproducten – Alles voor de dakdekker

Ben je opzoek naar dakbevestigingsmaterialen en gereedschap, dan ben je bij Bové draadproducten aan het juiste adres. Bové is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het produceren van materialen voor leidekkers en dakdekkers. Ze geven je graag een goed advies. Ook maatwerk valt binnen de mogelijkheden bij Bové.

Draadproducten
Bové levert ook verschillende soorten haken. Waaronder veiligheidshaken, panhaken en keihaken.
Daarnaast leveren ze ook stormkrammen die ervoor zorgen dat een dak menig storm kan doorstaan. Hierbi j is maatwerk mogelijk.
Wil je meer informatie over maatwerk, neem dan contact op met Bové