Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Vertaal.nl Uw vertaalpartner

Vertaal.nl heeft alles onder één dak. Van financiële vertalers tot medisch vertalers. Als sinds 1994 staan ze voor u klaar waardoor ze veel ervaring hebben. Uw teksten worden vertaald door native speakers, ze zijn dus volledig op de hoogte van de taal, in geschrift en spreektaal. Alle vertalers zijn beëdigd. Ze vertalen in meer dan 75 talen, dus altijd de taal die u zoekt.

Gespecialiseerde teksten
De vertalers die financiële teksten vertalen, zijn mensen die alles weten van de financiële wereld. De vertaling wordt aangepast naar de doelgroep. Hetzelfde geldt uiteraard voor financiële teksten.

Wilt u weten wat vertaal.nl voor u en uw bedrijf kan betekenen kijk dan eens op de site.

Specialist in kwaliteitsverf

Verfpunt is een professionele groothandel gespecialiseerd in verf en verftoebehoren. Zij leveren alleen kwaliteitsmerken zoals Alligator, Caparol, Nelf en Inducoat. Verfpunt beschikt over een aantal moderne verfmengmachines waarmee zij meer dan 250.000 kleuren kunnen mengen. Daarnaast leveren zij ook artikelen als schildersgereedschap en -accessoires, werkkleding, behang en apparatuur. Het ruime assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe hoogwaardige producten. Ook voor gevelisolatie kunt u bij Verfpunt terecht.

Service en kwaliteit
De medewerkers van Verfpunt hebben allen veel kennis en ervaring met de verfmarkt. Zij kunnen u daarom waardevolle adviezen geven die passen bij uw specifieke situatie. Persoonlijke aandacht staat bij hen dan ook voorop. Verfpunt staat tevens voor een snelle levering en een uitgebreide service. Verfpunt heeft vestigingen in zowel het zuiden als het noorden van het land.

Review: Club Pellikaan

Club Pellikaan is een sportschool, gevestigd in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg. Op de website is te lezen dat ze meer zijn dan een sportschool. Maar hoe uit zicht dat?

Veel keuze

Naast fitness, wat je vooral verwacht bij een sportschool, biedt Club Pellikaan nog veel meer. Ze hebben meerdere zalen voor groepslessen en een spinningzaal, waar iedere ochtend, middag en avond meerdere lessen worden gegeven. Ook in de fitnesszaal worden groepslessen gegeven, bijvoorbeeld een de crosstrainer of buikspieroefeningen op de mat. Daarnaast gaan er groepen naar buiten voor bijvoorbeeld hardlooptraining.

Racketclub

Verschillende locaties van de club hebben een racketclub. Hier kunt je tennissen en squashen. Tennisbanen bevinden zich zowel binnen als buiten. Ook tafeltennis behoort tot de mogelijkheden.

Tijd voor ontspanning

Ook kun je ontspannen bij Club Pellikaan. Je vindt er een zwembad, sauna, stoomcabine en zonnebank. In de zomer kun je lekker zonnen op een ligbed. Het horecagedeelte maakt verse shakes en gezonde salades.

Kinderclub

Elke Club heeft een kinderclub, waar je je kinderen kunt onderbrengen terwijl je sport. De kinderclub organiseert leuke en gezonde activiteiten voor kinderen, bijvoorbeeld circuslessen die worden afgesloten met een voorstelling voor de ouders.

Club Pellikaan biedt allerlei sporten en activiteiten aan, zodat je altijd veel keuze hebt. Verder zijn alle abonnementen All-In, wat betekent dat je overal gebruik van kunt maken, zo vaak als je wilt.

Club Pellikaan
www.clubpellikaan.nl