Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Een heerlijk dagje uit op het water

Rondvaartbedrijf Kool verzorgt al sinds 1969 rondvaarten door de stad en de provincie Groningen. Het bedrijf beschikt over vier comfortabele rondvaartboten geschikt voor groepen van verschillende groottes. De rondvaarten van Kool zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een familiedag, een personeelsfeest of als toeristisch uitje.

Arrangementen
Bij Kool kunt u kiezen uit verschillende tochten en arrangementen. Zo verzorgen zij het gehele jaar door stadsrondvaarten, die u langs prachtige historische plekken in de stad Groningen voeren. Daarnaast is het mogelijk om een romantische kaarsjestocht, een barbecuetocht of diverse tochten door de provincie te maken. Tevens heeft u de keuze uit een aantal speciale arrangementen, zoals een rondvaart in combinatie met een museumbezoek. Rondvaartbedrijf Kool kan bovendien de catering voor u verzorgen.

Salomon’s metalen

Salomons metalen in Groningen kan onder andere aluminium, goud, vanadium en koper in draadvorm aanleveren. Salomons heeft meer dan 40 jaar kennis en ervaring opgebouwd. Hun producten worden onder andere gebruikt in de chemie, scheepsbouw, lucht-en ruimtevaartindustrie.

Mocht u onverhoopt zonder metaaldraad van Salomons metalen komen te zitten dan kan Salomons u snel een nieuwe partij leveren. Daardoor zal u bedrijf nooit stilstaan en kan er gewoon doorgewerkt worden. Bestellen kan telefonisch via 050-5421200

Hulp bij het verkopen van uw huis

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Denk er dan eens aan om een verkoopstylist in te huren, zoals creatief bureau Stijlzinnig uit Groningen. Stijlzinnig helpt u om uw woning aantrekkelijk in te richten zodat deze sneller verkocht wordt. Dit doen zij onder andere door nadruk te leggen op de positieve punten van uw woning en door het creëren van sfeer met behulp van accessoires. Ook zorgen zij ervoor dat uw huis er licht en ruim uitziet.

Professioneel advies
Stijlzinnig maakt daarnaast op professionele wijze verkoopfoto?s en verhuurt meubels om uw te verkopen huis smaakvol mee te kunnen inrichten. Ook voor het laten maken van 2d- en 3d-ontwerpen en voor hulp bij woningontruiming kunt u bij Stijlzinnig terecht. Stijlzinnig geeft tevens interieuradvies voor nieuwe woningen. Op de website van Stijlzinnig vindt u voorbeelden van de vele mogelijkheden.