Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Uw partner voor binnenreclame en buitenreclame

Of u nu op zoek bent naar autostickers, raamfolie of producten voor de inrichting van uw beursstand, CD-Reclame is uw partner voor alles op het gebied van binnenreclame en buitenreclame. Zij kunnen u optimaal van dienst zijn en zorgen voor de benodigde service. U kunt bovendien rekenen op kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen.

Hieronder ziet u een voorbeeld van wagenpark belettering, dit kunnen ze volledig naar uw persoonlijke wensen realiseren.

Zevenaar-belettering

Kijk voor meer informatie op de website van CD Reclame >>

Cosmetische en chirurgische behandelingen

Op zoek naar een goede huisarts voor een chirurgische of cosmetische behandeling? Huisarts Kliniek beschikt over een uitgebreid artsennetwerk met reeds gevestigde huisartsen in een solo- of groepspraktijk. Zij voeren de gekozen behandelingen met de grootst mogelijke zorg en aandacht uit en worden continu bijgeschoold.

Werkwijze Huisartskliniek
U kunt zich eenvoudig en snel aanmelden bij Huisartskliniek, u krijgt dan een gratis en vrijblijvend consult. Kies hiervoor de behandelingen die u wenst en u kunt zien welke artsen bij u in de buurt zitten. Bij Huisartskliniek kunt u rekenen op een veilige en vertrouwde behandeling.

Review: Club Pellikaan

Club Pellikaan is een sportschool, gevestigd in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Goirle, Maastricht en Tilburg. Op de website is te lezen dat ze meer zijn dan een sportschool. Maar hoe uit zicht dat?

Veel keuze

Naast fitness, wat je vooral verwacht bij een sportschool, biedt Club Pellikaan nog veel meer. Ze hebben meerdere zalen voor groepslessen en een spinningzaal, waar iedere ochtend, middag en avond meerdere lessen worden gegeven. Ook in de fitnesszaal worden groepslessen gegeven, bijvoorbeeld een de crosstrainer of buikspieroefeningen op de mat. Daarnaast gaan er groepen naar buiten voor bijvoorbeeld hardlooptraining.

Racketclub

Verschillende locaties van de club hebben een racketclub. Hier kunt je tennissen en squashen. Tennisbanen bevinden zich zowel binnen als buiten. Ook tafeltennis behoort tot de mogelijkheden.

Tijd voor ontspanning

Ook kun je ontspannen bij Club Pellikaan. Je vindt er een zwembad, sauna, stoomcabine en zonnebank. In de zomer kun je lekker zonnen op een ligbed. Het horecagedeelte maakt verse shakes en gezonde salades.

Kinderclub

Elke Club heeft een kinderclub, waar je je kinderen kunt onderbrengen terwijl je sport. De kinderclub organiseert leuke en gezonde activiteiten voor kinderen, bijvoorbeeld circuslessen die worden afgesloten met een voorstelling voor de ouders.

Club Pellikaan biedt allerlei sporten en activiteiten aan, zodat je altijd veel keuze hebt. Verder zijn alle abonnementen All-In, wat betekent dat je overal gebruik van kunt maken, zo vaak als je wilt.

Club Pellikaan
www.clubpellikaan.nl