Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Okido – De horecainrichter

logo-okidobvWil je je restaurant bar of café graag voorzien van een nieuwe unieke look, of ben je net begonnen met een nieuwe horecagelegenheid? Voor je inrichting ben je bij Okido altijd aan het juiste adres. Okido is een horeca projectinrichter met een zeer ruim assortiment, van lampen tot schilderijen, van terrastafels tot buffetkasten.

Bar
Wil je je bar (her)inrichten? Dan kan Okido je ook goed van dienst zijn. Barkrukken in allerlei kleuren en soorten. Wat is er nou leuker dan verschillende kleuren barkrukken aan je bar. Of helemaal volgens de laatste trend je eetcafé inrichten met hoge tafels en barkrukken. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor wandbanken om meer zitruimte te krijgen.

Inrichting
Ben je opzoek naar zo’n gezellige grote stamtafel voor je vaste stamgasten, of wat kleinere eettafels, het kan allemaal. Maak een gezellige loungehoek met zitzakken en hangstoelen. Terras inrichten, Okido heeft een ruime keuze aan buitenmeubilair, parasols en loungesets.
Okido, uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Creatieve audiovisuele producties

Bent u zoek naar een audiovisuele specialist voor het maken van een bedrijfsfilm of een commercial? Blikopener Media uit Leeuwarden is gespecialiseerd in het maken van verschillende audiovisuele producties. Zo bedenken en maken zij digitale animaties, instructiefilms en videoclips. Blikopener Media kan bogen op een jarenlange ervaring en heeft gewerkt voor opdrachtgevers als het Havenbedrijf Rotterdam, de Friesland Zorgverzekeraar en verschillende omroepen.

Nauwe samenwerking
Als klein bedrijf werkt Blikopener Media van het begin tot het einde van het filmproces nauw samen met haar opdrachtgevers. Kwaliteit, maatwerk en creatieve ideeën vormen daarbij het uitgangspunt. Blikopener Media verzorgt producties voor zowel het internet als de televisie. Kijk op de website van Blikopener Media voor meer informatie en voorbeelden van afgeronde producties.

Thuishuis Nenna

Thuishuis Nenna is een kleinschalige kinderopvang in Wolvega.

Waarom Thuishuis Nenna?

Thuishuis Nenna is kleinschalig met kleine groepen van maximaal 6 kinderen. Het thuishuis heeft een vast gezicht die de eigenschappen van elk kind kent. De leidster beschikt over de benodigde diploma’s en heeft tevens kinder-EHBO. De kinderen worden opgevangen in huiselijke sfeer. Doordat het thuishuis in het LRK-register vermeld staat, komt de vraagouder voor deze vorm van opvang in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Voor wie en wanneer?

Thuishuis Nenna biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft plaats voor één kind in de buitenschoolse opvang tot 7 jaar. Er wordt van alles met de kinderen ondernomen en ook voor creativiteit is plaats.

Contact

Er kan met Thuishuis Nenna contact gezocht worden via het contactformulier op de website, per e-mail of per telefoon. Op de website staat een overzicht of er op de gewenste opvangdagen nog een plaats beschikbaar is.