Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

SPSO: Academie Integrale Menswetenschappen

SPSO is een Academie voor Integrale Menswetenschappen. Je kunt hier bijvoorbeeld een POH GGZ cursus bij SPSO volgen. Het is het oudste en meest bekende particuliere instituut op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. SPSO heeft haar innovatieve karakter door de jaren heen getoond en bieden ook opleidingen die rekening houden met uw baan.

Kijk voor meer informatie op de website van SPSO.

 

Verse biologische producten

Fruitbedrijf Goense in het Drentse Marwijksoord is een fruitteler gespecialiseerd in het telen van appels, bramen, frambozen en verschillende soorten bessen. Goense is een biologisch fruitbedrijf, wat betekent dat al het fruit onbespoten is. Het geoogste fruit wordt verwerkt tot ambachtelijke streekproducten, zoals jam, vruchtenwijn, sap, siroop en vruchtenbonbons. Deze producten worden vervolgens verkocht in de boerderijwinkel van het bedrijf.

Ambachtelijke streekproducten
Naast de eigen producten verkoopt men bij Goense tevens ambachtelijke streekproducten van andere bedrijven. Hierdoor kan men een zeer gevarieerd assortiment aanbieden met producten als kaas, biologisch vlees, groente, noten en chocola.

Zelf fruit plukken
Voor wie zelf zijn fruit wil plukken is er een speciale zelfpluktuin. Daarnaast verzorgt men bij Goense rondleidingen over het bedrijf, waarbij bezoekers uitleg krijgen over biologisch telen en allerlei producten kunnen proeven. Kijk voor meer informatie op de website van Fruitbedrijf Goense.