Een auto huren bij Europcar

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, dus u kunt overal in Nederland een auto huren. U kunt bij ons terecht voor autoverhuur in Nijmegen, maar ook voor autoverhuur in Eindhoven of één van de vele andere steden in Nederland. U kunt voor een of twee dagen, maar ook voor een langere periode een auto huren of leasen. Voor iedere gelegenheid is een passende personenauto of personenbus beschikbaar.

Hoe werkt een auto huren?
Op de site van Europcar kunt u het complete wagenpark bekijken en de auto kiezen die u wilt huren. Vervolgens kunt u direct uw gegevens invullen en de gewenste auto reserveren.

Een heerlijk dagje uit op het water

Rondvaartbedrijf Kool verzorgt al sinds 1969 rondvaarten door de stad en de provincie Groningen. Het bedrijf beschikt over vier comfortabele rondvaartboten geschikt voor groepen van verschillende groottes. De rondvaarten van Kool zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een familiedag, een personeelsfeest of als toeristisch uitje.

Arrangementen
Bij Kool kunt u kiezen uit verschillende tochten en arrangementen. Zo verzorgen zij het gehele jaar door stadsrondvaarten, die u langs prachtige historische plekken in de stad Groningen voeren. Daarnaast is het mogelijk om een romantische kaarsjestocht, een barbecuetocht of diverse tochten door de provincie te maken. Tevens heeft u de keuze uit een aantal speciale arrangementen, zoals een rondvaart in combinatie met een museumbezoek. Rondvaartbedrijf Kool kan bovendien de catering voor u verzorgen.

Uw betrouwbare transport partner

Wilt u producten vervoeren over de hele wereld, dan heeft u aan BASAMRO een goede partner. Sinds 1983 staan ze klaar voor uw transport. BASAMRO werkt met hoogstaande informatietechnologie, zodat je altijd op de hoogte bent waar je producten zich bevinden.
In Azië wordt nauw samengewerkt met lokale partners, zodat alles goed te volgen is. Doordat BASAMRO in Rhoon gevestigd is, hebben ze een uitstekende ligging tegenover de Rotterdamse Havens, dat is ideaal voor zeecontainertransport.

Transport naar Duitsland

Voor transport door heel Europa, is BASAMRO je partner. Met name in transport naar Duitsland en Rusland zijn ze gespecialiseerd.  Voor Nederland en België zijn de landen in Europa belangrijke handelspartners, daarom is het van belang dat transport goed verloopt.
BASAMRO beschikt over een groot netwerk in Duitsland. Tevens is er in Heerlen een kleine vestiging waarvan het hele Duitsland proces wordt bewaakt. Waardoor transport van en naar Duitsland zeer gemakkelijk is.

BASAMRO uw transport partner.

Het adres voor een koppelomvormer

Op zoek naar een partner voor de revisie van koppelomvormers? Kijk dan naar de mogelijkheden voor versnellingsbak revisie via Converter Revisie Veenendaal. Zij zijn gespecialiseerd in het reviseren van koppelomvormers voor diverse soorten auto’s en machines. Of het nu gaat om een Mercedes of een Oldtimer, zij weten precies hoe ze u kunnen helpen. en u kunt er ook terecht voor automaat revisie, zodat uw automaat goed blijft rijden!

Autobedrijf Wil van der Tol

auto

Autobedrijf Wil van der Tol is een modern autobedrijf, gevestigd in Kamerik in het midden van het land. Al vanaf 1973 is Van der Tol een betrouwbare partner voor automobilisten, zowel zakelijk als privé.

U kunt terecht voor zowel de aankoop van een nieuwe auto als voor een goede occasion. Ook kan onderhoud worden verricht aan uw huidige auto, ongeacht merk of type.

Occasions
Bij Autobedrijf Wil Van der Tol kunt u altijd kiezen uit ongeveer 80 occasions van verschillende merken. Die worden altijd met BOVAG garantie en met 12 maanden APK geleverd.

Nieuwe auto’s
Ook voor een nieuwe auto van ieder merk kunt u terecht bij Autobedrijf Wil van der Tol. Dankzij het uitgebreide dealernetwerk kunnen nieuwe auto?s altijd tegen gunstige condities geleverd worden.
Vanwege de historie van het bedrijf (35 jaar officieel Alfa Romeo dealer geweest), kunnen ook nog steeds nieuwe Alfa Romeo?s geleverd worden in samenwerking met een hoofddealer.

Onderhoud
Ook als uw auto toe is aan onderhoud, een APK keuring nodig heeft of schade gerepareerd moet worden, kunt u altijd bij Autobedrijf Wil Van der Tol terecht. Het is zelfs mogelijk om online een afspraak te maken met de werkplaats.

U bent altijd van harte welkom in dit unieke familiebedrijf, waar aandacht voor de klant voorop staat.

Betrouwbare koerier in Zuid-Holland

Zoekt u een betrouwbare koerier in het Rijnmond gebied? Ferry Fast is opgericht in 2004 en ondertussen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende koeriersdiensten in de regio.

FerryFast beschikt over een wagenpark met de nieuwste modellen auto’s en beslaan hiermee het hele Rijnmond gebied. Binnen 30 minuten kunnen ze een koerier ter plaatse hebben om voor u aan de slag te gaan. U kunt bij alle koeriersdiensten rekenen op constante kwaliteit. Of het nu gaat om het versturen van een document of een complete vrachtwagenlading, zij zorgen ervoor dat de opdracht zorgvuldig afgehandeld wordt.