Witte T-Shirts

Vroeger was het dragen van alleen een T-Shirt nog vaak ongepast. Het T-shirt werd gedragen onder andere kleding zoals een overhemd of een trui. In een T-shirt mocht je sporten. Gelukkig veranderen tijden en kunnen velen van ons tegenwoordig zelfs met een T-Shirt naar het werk. Ook tijdens het uitgaan is het geen schande meer om in een mooi T-shirt te verschijnen.

Een verschil tussen wit en wit

Net zoals andere kledingstukken zijn T-shirts tegenwoordig in veel verschillende modellen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zelfs al kies je voor een wit T-shirt dan nog kan het per merk verschillen hoe wit je T-shirt is. Dit komt omdat er veel verschillende textielfabrikanten zijn. Zij hebben ieder hun eigen manier voor het bleken of witten van het textiel. Daardoor is het ene T-shirt witter dan het andere. Door je shirt onder een felle lamp te houden of ermee naar het zonlicht te lopen kun je de “helderheid” van het wit bekijken.

Kwaliteit bepalen van je witte T-Shirt

Ga je op zoek naar een nieuw wit shirt dan kun je op meerdere manieren bepalen of het T-Shirt dat je koopt van goede kwaliteit is. Om te beginnen is het vaak een goed teken als het shirt is gemaakt van 100% katoen. Dit is een natuurlijk materiaal, het ademt en het voelt zacht aan op de huid. Het kan ook zijn dat de fabrikant gekozen heeft voor een combinatie van katoen en polyester. Dit kan gedaan zijn om kosten te besparen, maar dat is niet altijd de rede. Soms is een combinatiestof gewoon mooier en heeft het niets met kwaliteit te maken. Naast de materiaalkeuze kun je ook kijken naar de sticktechnieken. De hoeveelheid stiksels bepalen hoe stevig het shirt is en hoe netjes het is afgewerkt.

Welk model wit T-shirt kies je?

Waar je vroeger nog niet zoveel keus had, is de keus momenteel enorm! Kijk alleen al naar de hals van je witte T-shirt. Kies je voor een ronde hals, een hals in de vorm van een V, of een diepere V hals, zoals momenteel erg populair is. De mooiste modellen witte T-Shirts vindt je bij ShirtsofCotton. Aangezien deze winkel alleen gespecialiseerd is in Shirts kun je de kwaliteit en de service als zeer hoog beschouwen. Je weet zeker dat je geen miskoop zult ondergaan. De voorraad is enorm, dus wees niet bang dat jouw maat niet aanwezig is. Je vindt hier niet alleen witte T-Shirts in allerlei modellen maar ook voor grizes of zwarte exemplaren kun je hier slagen!

Letselschade berekenen – Hoe doe je dat?

Heb je te maken (gehad) met letselschade? Dan heb je recht op goede en deskundige begeleiding. Juist na letselschade wil je het gevoel terug krijgen dat je je leven weer in eigen hand hebt. Dit is te realiseren door een vergoeding voor letselschade te berekenen. Hoe bereken je het letselschadebedrag en wat zijn aandachtspunten waar je extra op moet letten?

Wat is letselschade?

Letselschade is schade die jou lichamelijk of geestelijk wordt toegebracht. Er zijn diverse oorzaken waardoor je letselschade kunt oplopen. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn die je oploopt na een mishandeling, seksueel misbruik, een arbeidsongeval of diverse andere gebeurtenissen. Door het meemaken van letselschade kan je leven voorgoed veranderen. Het is een ingrijpende gebeurtenis die bepalend kan zijn voor de rest van je leven. Gelukkig kun je hier iets aan doen.

Wanneer kun je aanspraak maken op een vergoeding bij letselschade?

Is er iemand die aansprakelijk kan worden gesteld bij letselschade? Zo ja, dan kun je aanspraken op een letselschade vergoeding. Dit kan onder andere het geval zijn bij een medische misser van een arts, een veroorzaker van een ongeval of iemand die jou lichamelijk of geestelijk geweld heeft toegebracht. Of je nu te maken hebt met materiële schade of immateriële schade, een financiële vergoeding kan de pijn enigszins verzachten.

Schakel een advocaat in bij letselschade

Een letselschade advocaat biedt hulp bij het berekenen van de letselschade vergoeding. Deze persoon is gespecialiseerd in het berekenen van letselschade en kan je daarom ondersteuning bieden bij het aanspraak maken op een schadevergoeding. Uiteraard brengt het inschakelen van deze advocaat kosten met zich mee. Als je slachtoffer bent van letselschade, hoef je deze kosten bijna nooit zelf te betalen, maar de partij die aansprakelijk is/wordt gesteld. Dit is vastgelegd in de wet. Er zijn verschillende advocatenkantoren gespecialiseerd in letselschade, zoals Kessels Advocaten. Neem gerust contact met ze op een letselschade advocate van Kessels in te schakelen.

Win meer informatie in en maak een afspraak

Uiteraard kun je altijd een afspraak maken met een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade als je meer wilt weten over letselschade en een eventuele vergoeding. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend en vertrouwelijk. Zeker als je met het idee rondloopt dat je recht hebt op een schadevergoeding, kun je dit laten onderzoeken door een advocaat die hierin is gespecialiseerd.

Mensendieck in de Daalmeer met Luz-Oefentherapie

Toegankelijk

Alle dagen behalve de dinsdag is de praktijk van Luz Gallego geopend. Deze professionele Mensendieck therapeute is nog maar 25 jaar maar presenteert haar werk uitstekend. Het is bovendien een toegankelijke praktijk, met vrolijke kussentjes in de eenvoudige wachtkamer.

De praktijk is gelegen in het wijkcentrum De Daalder, dat via schuifdeuren toegang geeft aan bezoekers van de inloop en cursussen die in het buurthuis gegeven worden. De oefenzaal is een open zaal met weinig spullen en grote ramen met een lichtkleurig gordijn van boven tot onder.

Hartelijk

Als bezoeker word je hartelijk welkom geheten door deze Oefentherapeute. Zij heeft duidelijk verstand van zaken en biedt haar patiënten ruimte om tijdens de intake hun verhaal te doen. Waar andere therapeuten nog weleens haast lijken te hebben, is dit bij Luz-oefentherapie geheel niet het geval.

Extra is het oefenschrift, waarin alle informatie staat die de patiënt moet weten. De opgegeven oefeningen worden erin genoteerd en de afspraken komen achterin te staan. Informatie over klachtenregelingen worden per e-mail naar de patiënt verstuurd. Duidelijkheid voor alles bij Luz-oefentherapie.nl!

Gynaecologisch centrum Dermout en Albicher in Alkmaar

 

Aan de kant van Bergen bevindt zich in Alkmaar het Gynaecologisch centrum Dermout en Albicher. Hier werken enkel en alleen vrouwen die enorm betrokken zijn bij hun patiënten. Bovendien kan men hier terecht voor veel verschillende soorten ingrepen. 

Het is een open en ruim gebouw, prima bereikbaar met allerlei soorten vervoer en zijn er videoschermen geplaatst waarop continue natuurdocumentaires op worden afgespeeld. De algemene kleur in het gebouw is wit.

Vergoeding

Aangezien deze organisatie een contract heeft met meerdere Zorgverzekeraars, kan men er vrijwel zeker van zijn dat de behandeling vergoed wordt. Voor het eerste consult is er een verwijzing van de huisarts nodig, daarna kunnen de afspraken telkens rechtstreeks bij de Gynaecoloog gemaakt worden. 

Ook ingrepen zoals het plaatsen van een spiraaltje, het toepassen van de Novasure-methode, sterilisatie door middel van de Essure-methode en diverse andere meest gangbare ingrepen worden vergoed door de verzekeraar. In de aparte operatiekamer worden de ingrepen professioneel uitgevoerd.

Betrokkenheid

Bij de eerste afspraak wordt een foto van het gezicht gemaakt, dit komt met alle andere informatie in het persoonlijk dossier. Zodra men daarna nog eens opbelt, krijgt iedereen die toegang heeft tot dit dossier direct alle gegevens in beeld. Men is betrokken en discreet.

Discretie bestaat onder andere in het niet noemen van de patiëntnaam aan de telefoon, het niet herhalen van de telefoonnummers en het altijd exact weten van wie er aan de andere kant van de lijn is alsook het meedenken met degene die de vragen stelt.

Online bestellen bij De Online Drogist

Dag 1 besteld, dag 2 echt in huis
Waar bij sommige online drogisterijen niet aan het bekende motto kan worden gehouden, komt men bij De Online Drogist, ofwel deonlinedrogist.nl de belofte na om de volgende dag de bestelling te leveren. Ook terwijl je deze de avond ervoor pas om tien uur ’s avonds hebt gedaan.

Hoe het gebeurt, gebeurt het. Maar je kunt hier tot 22.30 uur je bestelling doorgeven en de volgende dag ontvang je al een e-mail dat de door jou bestelde artikelen naar je onderweg zijn. Bovendien is het prima verpakt, met verstevigingen binnenin en moet je tekenen voor ontvangst.

Groot assortiment

Bij De Online Drogist vind je heel veel keuze in drogisterij artikelen maar ook voedsel en theeën worden daar verkocht. Je kunt zoeken met verschillende filters en ook op zoekwoorden zoeken werkt prima. Daarnaast kun je kiezen of je op prijs, naam of populariteit wilt zoeken.

Een ander voordeel is dat je hier met Afterpay kunt bestellen, waardoor je eerst kunt wachten totdat je de artikelen daadwerkelijk in huis hebt en deze jou naar de zin zijn. Wil je toch iets uit je bestelling retour zenden dan heb je tot 14 dagen de tijd om de retourzending te laten plaatsvinden.

deonlinedrogist.nl

Boeijend Huys – het alternatief voor het verpleeghuis

Ben je op zoek naar een verpleeghuis voor een dementerende vader of moeder? Wellicht is het Boeijend Huys dan iets voor jou. Dit is een kleinschalige particuliere woonvoorziening en het alternatief voor het verpleeghuis. Hier kunnen ouderen worden opgenomen met geheugenproblematiek zoals dementie en alzheimer. Deze BV is op 1 april 2013 geopend en sindsdien een groot succes. De mensen wonen er met veel plezier en krijgen dagelijks verzorging van vaste medewerkers. Deze vertrouwde gezichten bieden cliënten veiligheid en zekerheid.

De kleinschaligheid en huiselijkheid van het Boeijend Huys

Alle bewoners van het Boeijend Huys in Tilburg beschikken over een eigen kamer. Wel is er een gezamenlijke woonkamer en een heerlijke tuin waar de mensen kunnen zitten. De kleinschaligheid en huiselijkheid zijn kenmerkend voor het Boeijend Huys en nog steeds is het bedrijf groeiend. Wil je eens langskomen of een afspraak maken? Je kunt zowel persoonlijk langsgaan in Tilburg als telefonisch of per e-mail contact opnemen. De directie staat 24 uur per dag voor je klaar en kan je helpen met het beantwoorden van al je vragen over deze bijzondere woonvoorziening.

Opticien Specsavers in winkelcentrum De Mare in Alkmaar

Verbeterde service

Bij opticien Specsavers word je als klant altijd al uitstekend geholpen maar sinds 2015 is deze winkel helemaal goed van start gegaan voor haar klanten. Zo zijn er enkele nieuwe mensen aangesteld, zodat er voldoende doorstroming is om alle klanten redelijk bijtijds service te verlenen.

Verder is er een nieuwe Opticien aangenomen die uitermate vriendelijk is. Zij voelt zich duidelijk goed in haar vel en behandelt iedereen met respect, waarbij zij zeer goed gebruikt maakt van haar gevoel voor humor. In haar spreektaal gebruikt zij spreekwoorden om haar uitleg nog meer te verduidelijken.

Openheid

Bij binnenkomst bemerk je als klant al snel de openheid die in de winkel heerst. Het is er groen en wit, twee kleuren die staan voor rust en een neutrale uitstraling. Zo komen de medewerkers bij Specsavers ook over. Iedereen is hier welkom en al stel je dezelfde vraag diverse keren; er wordt vanzelf gezocht naar het meest duidelijke antwoord.

Ben je op zoek naar een mooi montuur? Er is altijd een zeer ruime keuze aanwezig. Er wordt met je persoonlijke wensen meegekeken en men onthoudt wat je de vorige keer gezegd hebt. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd binnenstappen bij deze zeer vriendelijke, open en deskundige brillenzaak aan de Europaboulevard in Alkmaar.

Balans, tekst en uitleg

Gebeurtenissen in je leven kunnen een behoorlijke impact hebben op de manier waarop je leeft, werkt en met de mensen om je heen omgaat. Het kan maken dat je eigen stabiliteit op losse schroeven komt te staan, waardoor je minder functioneert en produceert in je arbeidsproces. De impact die dat weer kan hebben op je baan, maar ook op je gezin, kan enorm zijn. Het kan allemaal leiden tot lawines van gebeurtenissen die een verwoestend effect kunnen hebben.

Zoeken naar oplossingen
Het is belangrijk dat je in beeld krijgt waar de lawine is begonnen. Balans, tekst en uitleg in Rosmalen helpt je in beeld te krijgen waar het probleem ligt en in welke richting de oplossing gevonden zou kunnen worden. Dat kan op heel wat terreinen zijn. Misschien voel je je niet meer gelukkig in je werk en zoek je nieuwe uitdagingen, maar ook in de privé-sfeer kan een oorzaak gevonden worden. In één of meerdere sessies, waarin vooral het gesprek centraal staat, wordt bepaald op welke wijze en in welke richting het herstelproces plaats kan vinden. Balans, tekst en uitleg helpt je je leven weer op orde en in balans te brengen

Dijkstra Fysiotherapie in Alkmaar

Welkom gevoel

Waar je ook mee kampt en wat misschien al veel langer vastzit; je kunt met de meest uiteenlopende klachten terecht bij Dijkstra Fysiotherapie in Alkmaar. Hier hebben verschillende deskundigen veel over voor hun patiënten. Zodra je voor een eerste keer een bezoek brengt aan deze praktijk, merk je meteen al hoe welkom je je daar mag voelen.

Omgeven door natuurlijk materiaal – in zowel wacht-, behandel- als oefenruimte – word je automatisch opgenomen in een gemoedelijke sfeer, waar respect een grote plaats inneemt van het geheel. Hier ben je mens en mag je blijven wie je bent. Je hoeft je niet te schamen wanneer het je ’s morgens bijvoorbeeld allemaal even tegen zit; je mag gerust afbellen.

Combinatie van therapieën

Kamp je al enige tijd met psychische klachten die uitwerking geven op je lichaam? Heb je last van chronische klachten en weet je eigenlijk niet goed waar je terecht kunt? Bij Dijkstra Fysiotherapie kun je voor een combinatie van verschillende therapieën terecht, onderling verwijst men naar elkaar door. Hier wordt er naar je geluisterd en uitstekend ingespeeld op jouw individuele wens.

Naast fysiotherapie en manuele therapie vind je hier een fantastisch oefenruimte met zeer moderne apparatuur. Hier begin je met weinig krachtinspanning en bouw je deze op naar wat het beste bij jou persoonlijk past. Samen met de therapeut wordt een kaart bijgehouden en is het je toch te zwaar, dan kan het trainingsschema gemakkelijk worden aangepast.

Reïntegratiebureau My key to work

professionals

Het Reïntegratiebureau My key to work is gevestigd in Alkmaar, Noord-Holland. De bedrijfsnaam is ontstaan door de bijnaam van eigenares Maaike, My key. Zij staat daadwerkelijk voor en achter haar cliënten, is recht door zee en geeft van tevoren duidelijk aan of zij denkt of de door de cliënt gewenste doelen haalbaar zijn. Ook vertelt zij in welke vorm zij deze doelen dan zal willen bereiken, het gaat hier – net als bij de meeste andere bureaus – ook voornamelijk om de eigen regie.

Mevrouw Maaike Koorn is een gedreven persoonlijkheid die kennis van zaken heeft en beweeglijk is in haar ontwikkeling. Zij staat open voor nieuwe uitdagingen en denkt graag mee met de persoonlijke wensen van de cliënt.

Specialisaties

Naast het feit dat Maaike Koorn zeer deskundig is op het gebied van jobcoaching en -hunting, heeft zij een ruime ervaring in werken met kwetsbare mensen en mensen die te maken hebben met (hoog)gevoeligheid, adhd, add en stressgerelateerde klachten.