Re-integreren met Heilige Koffieboontjes

Koffie inzetten om kansarme jongeren kansen te geven in de maatschappij? Dit is uitstekend mogelijk. Begin mei 2015 is er een eigen koffiebranderij en koffiezaak opgezet in de wijk Delfshaven te Rotterdam, genaamd Heilige Boontjes. Er is veel werk verzet om de zaak van de grond te krijgen en het concept lijkt goed uit te pakken. Heilige Koffieboontjes lijkt een soort kruising tussen een echte koffiezaak en een sociale werkplaats. Bijzonder is dat Heilige Koffieboontjes draait met zo weinig mogelijk subsidie.

Koffieabonnementen
Uniek aan Heilige Koffieboontjes, is dat je een zogenaamd koffie jaarabonnement kunt afsluiten. Zo ben je het gehele jaar door verzekerd van de lekkerste koffie. Het is echter wel zo leuk om Heilige Boontjes zelf ook van een bezoek te voorzien. Er is een klein terrasje buiten en ook binnen kun je uitstekend zitten. Naast goede koffie, geniet je er ook van diverse taarten. Als je van lekkere koffie houdt, is een bezoek aan Heilige Boontjes zeker een aanrader. Je vindt Heilige Boontjes aan de Burgemeester Meineszplein 19 te Rotterdam.

Specialist in manchetten en compensatoren

Euro-Manchetten is al meer dan 30 dé specialist op het gebied van manchetten en compensatoren, flexibele verbindingen en aanverwante producten. Een specifieke en specialistische branche, wat ze juist zo sterk maakt. Ze produceren namelijk alles in eigen huis en het kan volledig op maat gemaakt worden. Ze kunnen bovendien op korte termijn leveren!

De producten van Euro-Manchetten

 • Binnen het productenaanbod van Euro-Manchetten zijn 10 productgroepen te onderscheiden:
 • flexibele verbindingen
 • luchtverdeelslangen
 • filterslangen
 • filterpatronen
 • zakkenfilters
 • flensbeschermers
 • vouwbalgen
 • beladingsbalgen
 • pakkingen
 • weefsel-, rubber- en metaalcompensatoren

Dit brede leveringsprogramma zorgt ervoor dat ze de ideale partner zijn, alles is mogelijk!

 

Okido – De horecainrichter

logo-okidobvWil je je restaurant bar of café graag voorzien van een nieuwe unieke look, of ben je net begonnen met een nieuwe horecagelegenheid? Voor je inrichting ben je bij Okido altijd aan het juiste adres. Okido is een horeca projectinrichter met een zeer ruim assortiment, van lampen tot schilderijen, van terrastafels tot buffetkasten.

Bar
Wil je je bar (her)inrichten? Dan kan Okido je ook goed van dienst zijn. Barkrukken in allerlei kleuren en soorten. Wat is er nou leuker dan verschillende kleuren barkrukken aan je bar. Of helemaal volgens de laatste trend je eetcafé inrichten met hoge tafels en barkrukken. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor wandbanken om meer zitruimte te krijgen.

Inrichting
Ben je opzoek naar zo’n gezellige grote stamtafel voor je vaste stamgasten, of wat kleinere eettafels, het kan allemaal. Maak een gezellige loungehoek met zitzakken en hangstoelen. Terras inrichten, Okido heeft een ruime keuze aan buitenmeubilair, parasols en loungesets.
Okido, uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Verse biologische producten

Fruitbedrijf Goense in het Drentse Marwijksoord is een fruitteler gespecialiseerd in het telen van appels, bramen, frambozen en verschillende soorten bessen. Goense is een biologisch fruitbedrijf, wat betekent dat al het fruit onbespoten is. Het geoogste fruit wordt verwerkt tot ambachtelijke streekproducten, zoals jam, vruchtenwijn, sap, siroop en vruchtenbonbons. Deze producten worden vervolgens verkocht in de boerderijwinkel van het bedrijf.

Ambachtelijke streekproducten
Naast de eigen producten verkoopt men bij Goense tevens ambachtelijke streekproducten van andere bedrijven. Hierdoor kan men een zeer gevarieerd assortiment aanbieden met producten als kaas, biologisch vlees, groente, noten en chocola.

Zelf fruit plukken
Voor wie zelf zijn fruit wil plukken is er een speciale zelfpluktuin. Daarnaast verzorgt men bij Goense rondleidingen over het bedrijf, waarbij bezoekers uitleg krijgen over biologisch telen en allerlei producten kunnen proeven. Kijk voor meer informatie op de website van Fruitbedrijf Goense.

Koel- of vriescel nodig?

Heeft u tijdelijk een koel- of vriescel nodig binnen uw bedrijf of organiseert u een evenement en heeft u diverse producten die u tijdelijk moet koelen? Dan zijn de koelunits van Dawsongroup in Rotterdam een ideale oplossing.

De koelcellen en vriesunits die Dawsongroup verhuurt voldoen aan de HACCP normen en hebben een temperatuurbereik tussen -40°C en +60°C. U kunt bovendien rekenen op een grote opslagcapaciteit en een efficiënt energieverbruik. De medewerkers van Dawsongroep staan bovendien 24/7 om eventuele service te verlenen.

Kijk voor meer informatie op de website www.dawsonrentals.nl.