Bright Level Coaching

Bright Level Coaching is een bedrijf dat zich richt op ambitieuze gay entrepreneurs die in 3 praktische stappen verder willen groeien naar een zichtbare en florerende onderneming. Door middel van een praktisch stappenplan wordt onder begeleiding van business coach Job Zwemmer gewerkt aan een frisse kijk op de onderneming. Dit stappenplan kan direct dezelfde dag nog worden uitgevoerd, waardoor succes gegarandeerd kan worden. Binnen enkele weken ervaren ondernemers positieve resultaten, waaronder een toename van het inkomen en daardoor financiële rust.

Een digitale nieuwsbrief en 3 verschillende diensten

Ondernemers kunnen zich gratis inschrijven op de Bright Level Flits. Dit is een digitale nieuwsbrief en daarin worden diverse interessante wetenswaardigheden en adviezen vermeld die ondernemers verder op weg kunnen helpen. Verder worden er door Bright Level Coaching 3 verschillende diensten aangeboden: Bright Level “Come out and create business!”, Bright Level “Excellent Business Jaarprogramma” en Bright Business Call. Daarnaast kan er bij Bright Level Coaching ook een gratis business consult worden gewonnen ter waarde van € 170,00.

Tinke Assurantiën uw adviseur in financiële zaken en verzekeringen

Wilt u graag een woning kopen en wilt u dat de hypotheek goed geregeld is? Of wilt u een autoverzekering afsluiten voor een nieuwe auto die u gekocht heeft? Dan kunt u bij Tinke Assurantiën uitstekend terecht. Tinke Assurantiën is een bedrijf dat gevestigd is in Barendrecht en houd zich bezig met verzekeringen, hypotheken en leningen. Voor elke tak van financiële dienstverlening kunt u bij dit bedrijf prima terecht.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Al meer dan 80 jaar is Tinke Assurantiën werkzaam binnen Barendrecht en omgeving. Het bedrijf werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor het MKB staat het bedrijf altijd paraat wanneer het gaat om bijvoorbeeld verzekeringen en het afdekken van risico’s. Een startende ondernemer kan dan ook prima terecht bij dit kantoor. Of het nu gaat om een financiering of bedrijfsmatige verzekeringen.

Een gezonde financiële toekomst

Alle adviseurs van het bedrijf beschikken over voldoende vakkennis om u van een gedegen en passend advies te voorzien. Kennis wordt actueel gehouden en daarnaast krijgt elke klant een onafhankelijk advies. Er wordt geen kans onbenut gelaten om u van dienst te zijn. Kies daarom voor de financiële dienstverlening van Tinke Assurantiën en verzeker uzelf van een gezonde financiële toekomst.