Vloeren kopen bij Online Parket Shop

Online Parket Shop is een webshop waar je alles voor je vloer kunt kopen. Dit varieert van laminaat, parket tot PVC en tapijt. Natuurlijk ben je hier ook voor een ondervloer aan het juiste adres. Uiteraard zijn de vloeren in verschillende bekende merken en een aanwinst voor in huis. Dankzij de Thuiswinkelwaarborg heb je altijd de garantie dat je op een veilige manier shopt. Als je wilt, kun je een bezoek brengen aan de showroom om inspiratie op te doen.

Kwaliteit en service staan centraal

Online Parket Shop brengt scherpe prijzen in rekening als je een vloer koopt, maar dit gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Bovendien mag je rekenen op een uitstekende service. Duizenden mensen zijn je al voorgegaan. Wil je ook graag een nieuwe vloer in huis? Bestel dan je droomvloer in de Online Parket Shop en profiteer van een gratis verzending vanaf een bestelling van € 450,-.

Hardeman Isolatie

Hardeman Isolatie gelegen in Kootwijkerbroek is gespecialiseerd in dak- & gevelsystemen. Deze in 1997 opgerichte B.V. levert en monteert geïsoleerde dak- en wandpanelen. Door de jaren heen is Hardeman Isolatie uitgegroeid tot een groot bedrijf met uiteenlopende projecten, in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw en renovatie tot in de agrarische sector.

Asbest verwijderen
Naast het leveren en monteren van o.a. dakpanelen, wandpanelen en isolatieplaten heeft Hardeman Isolatie zich ook gespecialiseerd in het verwijderen van asbest golfplaten. Het verwijderen van asbest door Hardeman Isolatie gebeurt veilig, zorgvuldig en verantwoord. Het huidige dak wordt gesaneerd en vervangen door een nieuw dak.

Materialen
Hardeman Isolatie levert en monteert niet alleen maar geeft ook advies op het gebied van oplossingen, berekend op de bedrijfsomstandigheden. Er wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen, het staal voor de platen en panelen zijn afkomstig uit de Corus-fabrieken. Deze kunnen voorzien zijn van beschermde coatings. Hierdoor zijn er aantrekkelijke subsidiemogelijkheden voor renovatieprojecten met geïsoleerde panelen.

Tuinhuisjescentrum.nl

Wil je wat extra ruimte in je tuin om dingen op te slaan of wil je bijvoorbeeld extra werkruimte creëren , denk dan eens aan een tuinhuis. Je kunt hiervoor onder andere terecht bij van de Munckhof in Neerkant. Op hun website  tuinhuisjescentrum.nl vind je een groot assortiment aan tuinhuisjes. Ze bieden daarnaast ook veel andere producten zoals pergola’s en schuttingen.

Het tuinhuisje is allang niet meer het saaie hutje in de tuin om tuinspullen in op te bergen, tegenwoordig is er veel meer keuze. Denk hierbij aan tuinhuisjes met een overkapping eraan of huisjes met verticale planken in plaats van horizontale planken. Dat geeft een heel leuk effect.

Wil je echt totaal iets anders, dan ben je bij tuinhuisjescentrum.nl ook aan het goede adres, ze kunnen namelijk ook uw huisje of schuurtje op maat maken voor u. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, kijk dan eens op de website www.tuinhuisjescentrum.nl.

Bove Draadproducten – Alles voor de dakdekker

Ben je opzoek naar dakbevestigingsmaterialen en gereedschap, dan ben je bij Bové draadproducten aan het juiste adres. Bové is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het produceren van materialen voor leidekkers en dakdekkers. Ze geven je graag een goed advies. Ook maatwerk valt binnen de mogelijkheden bij Bové.

Draadproducten
Bové levert ook verschillende soorten haken. Waaronder veiligheidshaken, panhaken en keihaken.
Daarnaast leveren ze ook stormkrammen die ervoor zorgen dat een dak menig storm kan doorstaan. Hierbi j is maatwerk mogelijk.
Wil je meer informatie over maatwerk, neem dan contact op met Bové

Frank Wouterse – Aannemers- en bouwbedrijf

frank wouterseKom je uit de regio Utrecht en wilt u iets laten verbouwen of aanbouwen of renoveren aan uw huis of kantoor, dan bent u bij Frank Wouterse, een aannemer uit Utrecht aan het juiste adres. Frank Wouterse is een modern en jong aannemers- en bouwbedrijf
Dakraam of dakkapel
Is er een kindje op komst, of groei je gewoon uit je huis, dan zou je kunnen verhuizen naar een groter huis. Een goedkopere oplossing is uiteraard een verbouwing of aanbouw. Vaak heb je nog een zolderkamertje over dat meestal erg donker en klein is. Je kunt er dan voor kiezen om een dakraam te laten plaatsen voor meer lichtinval waardoor het een zeer bruikbare werk/studeerruimte wordt. Wil je er echter een volledige slaapkamer creëren, dan kun je er bij Frank Wouterse ook voor kiezen om een dakkapel te laten plaatsen.
Badkamer
Heb je een nieuwbouwhuis en nog geen badkamer of heb je nog een badkamer met jaren 60 tegeltjes, dan kan Frank Wouterse je helpen met een nieuwe badkamer. Van renovatie tot een compleet nieuwe badkamer.

Voor bovenstaande werkzaamheden en heel veel meer kun je terecht bij Frank Wouterse

Bestaande keuken renoveren door De Keukenvernieuwers

In plaats van een nieuwe keuken kopen kunt u ook uw keuken laten renoveren bij De Keukenvernieuwers. Keukenrenovatie en het eventueel vervangen van inbouwapparatuur is voordeliger en het verhoogt net als een nieuwe keuken toch de waarde van uw huis.

Méér kastruimte

Zelfs al mankeert er niet veel aan de basis van uw keuken, dan zou u toch wel eens iets anders willen, zoals een ander werkblad. Ook gaan op den duur de keukendeurtjes klemmen of scheef hangen. Méér kastruimte vindt u misschien ook wel prettig, of een andere kookplaat of koelkast.

Het is niet nodig daarvoor de hele keuken te vervangen. U kunt uw keuken ook laten renoveren bij De Keukenvernieuwers. Dat is minder ingrijpend en veel goedkoper, omdat de goede onderdelen behouden blijven.

Keuken opknappen
Keuken opknappen

Vrijwel alles is mogelijk

Dankzij De Keukenvernieuwers is vrijwel alles te realiseren wat u wilt. Met wat slimme ingrepen krijgt uw keuken een geheel nieuwe uitstraling, terwijl de waarde van uw huis stijgt.

De oude water- en elektriciteitsleidingen kunnen in de meeste gevallen gewoon gehandhaafd blijven. Daarom kunnen de werkzaamheden bijna altijd snel en zonder veel hak- en breekwerk worden uitgevoerd.

Als u ook nog bedenkt, dat moderne inbouwapparatuur veel zuiniger is dan oude inbouwapparatuur, kunt u met vervanging daarvan nog méér geld besparen. Wist u bijvoorbeeld dat de moderne koelkast nu zuiniger is dan de smartphone? U houdt daardoor geld over voor bijvoorbeeld een vakantie, terwijl u familie en buren trots een geheel of gedeeltelijk vernieuwde keuken kunt laten zien.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u via de website een afspraak maken met De Keukenvernieuwers voor het uitbrengen van een offerte.

Specialist in kwaliteitsverf

Verfpunt is een professionele groothandel gespecialiseerd in verf en verftoebehoren. Zij leveren alleen kwaliteitsmerken zoals Alligator, Caparol, Nelf en Inducoat. Verfpunt beschikt over een aantal moderne verfmengmachines waarmee zij meer dan 250.000 kleuren kunnen mengen. Daarnaast leveren zij ook artikelen als schildersgereedschap en -accessoires, werkkleding, behang en apparatuur. Het ruime assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe hoogwaardige producten. Ook voor gevelisolatie kunt u bij Verfpunt terecht.

Service en kwaliteit
De medewerkers van Verfpunt hebben allen veel kennis en ervaring met de verfmarkt. Zij kunnen u daarom waardevolle adviezen geven die passen bij uw specifieke situatie. Persoonlijke aandacht staat bij hen dan ook voorop. Verfpunt staat tevens voor een snelle levering en een uitgebreide service. Verfpunt heeft vestigingen in zowel het zuiden als het noorden van het land.

Schildersbedrijf Noom voor al uw schilderwerk in Zeeland

Voor schilder-, glas- en restauratiewerk in Zeeland kunt u terecht bij Schildersbedrijf Noom in St. Maartensdijk en Kapelle.

Schilderwerk

Uw woning of bedrijfspand moet er natuurlijk piekfijn uitzien. Goed onderhoud van het schilderwerk is van groot belang om die uitstraling te behouden.

Met name voor de levensduur van hout is goed schilderwerk erg belangrijk. Goede verf geeft een goede bescherming tegen de Nederlandse weersinvloeden en daarom gebruikt  Noom professionele producten voor het schilderwerk.

Glaswerk

Glas is er in vele soorten. U kunt bij Noom terecht voor enkele of dubbele beglazing in bijvoorbeeld een deur, of voor op maat geleverd glas voor uw gehele woning of bedrijfspand.

Ook veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas, hoogrendementsglas en speciale dakbeglazing voor serres horen bij de leveringsmogelijkheden.

Restauratiewerk

Noom heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met het restaureren van (monumentale) woningen en gebouwen. Ook haantjes van kerktorens kunnen van een nieuwe laag bladgoud worden voorzien en letters op grafstenen kunnen opnieuw geschilderd worden.

Indien nodig voeren de medewerkers zelf houtrotreparaties uit, of vervangen zij zelf gevelonderdelen die niet meer te repareren zijn. Hierbij wordt een renovatie- of restauratieplan nauwkeurig gevolgd en wordt alleen met de beste materialen gewerkt.

Noom is aangesloten bij de schildersorganisatie AF, waardoor klanten een extra garantie krijgen dat het werk volgens de kwaliteitseisen wordt uitgevoerd.
Veel particuliere klanten, maar ook bedrijven als Woonboulevard Poortvliet XXL, woningcorporaties als Stadlanden en RWS Wonen en diverse overheidsinstellingen horen tot de vaste klantenkring van  Noom.

Voor méér informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd vrijblijvend contact met het Zeeuwse schildersbedrijf opnemen.

Totaalleverancier voor de bouw, industrie en geveltechniek

In Oud Gastel is een totaalleverancier voor de bouw, industrie en geveltechniek gevestigd, namelijk het bedrijf Agentor Bouwtechnechniek. Denk bijvoorbeeld aan stalen ramen en deuren van Forster Unico, maar ook systeemprofielen, hang- en sluitwerk en afdichtproducten. De specialisten geven een gratis advies en ze zijn voorzien van de laatste certificaten.

Agentor weet hoe het er in de bouwsector aan toe gaat en daarom kunt u ook optimale service verwachten. Neem contact op voor meer informatie.

Totaalpakket voor bouwkranen

Bij Teka Kranen kunt u terecht voor een totaalpakket op het gebied van bouwkranen. Of het nu gaat om een mobiele hijskraan huren of het kopen van een torenkraan, zij zijn uw partner en kunnen u uitgebreid adviseren. De benodigde certificaten zijn aanwezig en de ervaring met de allergrootste projecten zorgt ervoor dat ze u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Kijk op de website voor meer informatie over de mogelijkheden.