Autobedrijf Wil van der Tol

Autobedrijf Wil van der Tol is een modern autobedrijf, gevestigd in Kamerik in het midden van het land. Al vanaf 1973 is Van der Tol een betrouwbare partner voor automobilisten, zowel zakelijk als priv├ę.

U kunt terecht voor zowel de aankoop van een nieuwe auto als voor een goede occasion. Ook kan onderhoud worden verricht aan uw huidige auto, ongeacht merk of type.

Occasions
Bij Autobedrijf Wil Van der Tol kunt u altijd kiezen uit ongeveer 80 occasions van verschillende merken. Die worden altijd met BOVAG garantie en met 12 maanden APK geleverd.

Nieuwe auto’s
Ook voor een nieuwe auto van ieder merk kunt u terecht bij Autobedrijf Wil van der Tol. Dankzij het uitgebreide dealernetwerk kunnen nieuwe auto?s altijd tegen gunstige condities geleverd worden.
Vanwege de historie van het bedrijf (35 jaar officieel Alfa Romeo dealer geweest), kunnen ook nog steeds nieuwe Alfa Romeo?s geleverd worden in samenwerking met een hoofddealer.

Onderhoud
Ook als uw auto toe is aan onderhoud, een APK keuring nodig heeft of schade gerepareerd moet worden, kunt u altijd bij Autobedrijf Wil Van der Tol terecht. Het is zelfs mogelijk om online een afspraak te maken met de werkplaats.

U bent altijd van harte welkom in dit unieke familiebedrijf, waar aandacht voor de klant voorop staat.